Optima

Ledarskap och företagare

Letar du efter utbildning inom företagande och ledarskap kan vi på Optima hjälpa dig. 

Yrkesexamen för företagare är avsedd för personer som driver eller planerar att inleda företagsverksamhet. Denna examen riktar sig också till företagare på deltid, lantbruksföretagare och kan användas i situationer då ägarbyten sker. Du kan välja att fokusera på t.ex. försäljning och marknadsföring eller produktifiering.

Är du teamledare eller arbetsledare är Yrkesexamen för arbete som teamledare något för dig. Teamledarutbildningen riktar sig till dig som vill få team att sträva åt samma håll. Som teamledare dras du mellan ditt team och ledningen. Din vardag handlar mycket om att vägleda andra och att säkerställa att samarbetet i gruppen fungerar. Du fokuserar på den dagliga arbetsledningen.

Specialyrkesexamen i ledarskap riktar sig till dig som vill utveckla det egna ledarskap och företagets/organisationens strategi. Du fungerar som ledare/chef/projektledare inom ditt företag eller organisation.

Specialyrkesexamen i företagsledning är avsedd för ägare av små och medelstora företag eller anställda chefer som självständigt leder företag, en enhet eller dotterbolag. Målet med denna utbildning är att du utvecklar det egna företaget och dig själv som företagsledare.

Är du och ditt företag intresserade av enskilda ledarskapsdagar kan vi på Optima skräddarsy innehållet efter era behov.

Ta kontakt med Annakarin Kyheröinen, hon ger dig mera information om utbildningarna. Tillsammans kan ni diskutera innehåll och upplägg.
 

Annakarin Kyheröinen

Tfn 0447215361

annakarin.kyheroinen@optimaedu.fi

Sök till Optima

Läs mera

Nytt läroavtal

Fyll i här