Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
OBS! HUOM! Höstlov/ Syyslomaa 13-17.10
MÅ/MA 20.10
Raggmunkar med bacon-löksås, fräst kål med morot, lingon
Perunalettu pekoni-sipulikastikkeella, freesattua kaalta & porkkanaa, puolukkasurvos
TI 21.10
Korean fried chicken med picklade grönsaker och paprikamayo, ris
Korean fried chicken, pikkelöityjä vihanneksia, paprikamajoneesia ja riisiä
ON/KE 22.10
Fiskgryta med räkor, apelsinaioli , baguette med kumminfärskost
Kala- katkarapupata, appelsiiniaiolia ja patonkia kuminatuorejuustolla
TO 23.10
Lindströmsbiff med sardellsmör, stekt potatis
Lindströminpihvi sardellivoilla ja paistetut perunat
FRE/PE 24.10
Nattbakad karré med gräddig skysås, rotmos och svartvinbärsgelé
Yön yli haudutettua possunniskaa, kermainen liemikastike, juuressose ja mustaviinimarjahilloa
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Bakad maletköttpirog med bacon &mozzarella, ört-citruscreme, krämig vitkålssallad med västerbottenost
Vege; Bakad grönsakspirog med champinjoner, kantareller, ört-sitruscreme och krämig vitkålssallad med västerbottenost
Jauhelihapiirakka mozzarellajuustolla ja pekonilla, yrttti-sitruskreme ja kaali-västerbottenjuustosalaatti
Vege; Herkkusieni-kantarellipiirakka,yrtti-sitruskreme ja kaali-västerbottenjuustosalaatti
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

