Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
MÅ/MA 1.9
Fish & Chips, ärter, husets remouladesås
Fish & Chips, herneitä ja talon remouladekastike
TI 2.9
Kyckling i cidersås med bacon-äppelströssel, vitlöksmajonnäs och rostad potatis
Kanaa siiderikastikkeessa, pekoni- omenamuruja, valkosipulimajoneesia ja paahdettuja perunoita
ON/KE 3.9
Jägarbiff på maletkött med svampsås, hasselbackspotatis
Metsästäjän jauhelihapihvi, sienikastike ja hasselbakanperunat
TO 4.9
Beef Bourgogne med potatismos
Beef Bourgogne perunasoseella
FRE/PE 5.9
Grillbiff med gochujang-kryddsmör, crispy chili och stekt potatis
Grillipihvi gochujang- maustevoilla, crispy chili ja paistetut perunat
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Butternutpumpa-risotto med rostad mandel-äppelsallad och ingefära, parmesan
Butternutkurpitsa-risotto, paahdetut mantelit -omenasalaatti inkiväärillä, parmesaania
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

